Komentarų archyvas
Kepti baklažanai
niekaip nesuprantu ka nusausinti, nes kada pasudziau ir palaukiau 35min jie liko labai sausi ir nes sudziuvo, o ka reikia sausinti?
tiesiog puiku........
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus ir svogūnai - Kai kepu svogūnus, paprastai pabarstau ant jų šiek tiek cukraus. Jie būna geresnio skonio ir gražesnės spalvos. Folka Björkman, Oslo pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Rojus. Atbėga pas Dievą motina Teresė, visa susinervinusi ir šaukia: - Ar visą gyvenimą vien gerus darbus dariau ir šiaip buvau žmogiškojo idealo įsikūnijimas! Dievas jai: - Gryna teisybe, na ir kas? Motina Teresė (isteriškai): - Tu tik pasižiūrėk į mano aureolę! Vakar sutinku princesę Dianą, - ogi jos aureolė bent dvigubai didesnė!!! Už ką jai tokia garbė? Dievas (atlaidžiai): - Nusiramink, tai ne aureolė, tai tik automobilio vairas…