Komentarų archyvas
Obuolių džiunglės
Tik iškepu tai iškart nelieka, nerealiai skanu
Be galo skanus pyragas. Kiek kartų kepiau, tiek kartų visi pirštus apsilaižė
labai skanus pyragas
Ta nuotrauka iš interneto yra..
kaip supratau batono trupiniu? tai kiek ju?
skanus pyragas tik nereik padaugint cinamono :)
o kaip padaryi , kad butu tokie iskilimai ant pyrago virsaus
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Taškymas riebalais - Jeigu kepate ar skrudinate produktus, kurie linkę taškytis riebalais, stalviršius aplink viryklę apdėliokite senais popieriais. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Jaunas literatas neblaivus važiuoja per miestą.
Jį sustabdo policininkas ir sako:
- Jūs juk visiškai girtas.
- Taip, bet juk gėrė ir Dostojevskis ir Po, ir Hemingvėjus, ir visi kiti.
Pareigūnas puola prie racijos:
-Užtverkite visą kvartalą, gatvėmis važinėja visas būrys neblaivių...