Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Komentarų archyvas


Bulviniai blynai su faršo įdaru


a ( 2013-03-16 18:00:07 )
tik ne tiek ilgai kepti, jau nuo senu laiku gaminu tokiu blynus ir labai megstu, taciau kepimo trukme ne ilgiau kaip 7-8 min

Odeta ( 2011-03-08 20:25:51 )
Tiek ilgai kept?????

ugnius ( 2009-11-15 15:04:06 )
gal ir neblogas dalikas.

Laura ( 2009-04-15 14:41:46 )
Tikrai skanu.Pabandykit.

Puslapiai: Pirmas <<-10 <<-1 [ 1 ] +1>> +10>> Paskutinis

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Sanginas, Ramvydė, Odilija.

Pasveikink!

Anekdotas

Sėdi du programeriai prie kompo (visą naktį sėdėjo jau net pažaliavę abu). Ir vienas per langą pamato gatve einančią merginą:
- Žiūrėk, sako kitam, kokia girl eina!!!
- Jo, anas atsidūsta, pažįstu aš ją.
- Bet kokie jos properties, pirmasis nenusiramina.
- Deja, deja, sako kitas, tik read only.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą