Komentarų archyvas
Vištiena su medumi
kas kam neaisku nenori - negamini
pirmiausia prieskoniai su druska ir uzdenge laikykite kokia 30 min, ar valanda. Po to istepkite medumi ir ant petelnes ar i orkaite. Skonis dieviskas. Bandyti galite visaip. Juk ir cia reikia kurybos, skonio ir pasitikejimo savimi.
as taj suprantu taip kiekvienas pagal savo skoni daro,o bandyti gali visaip.as pvz taip darau visitena medus daug prieskoniu taj gaunasi,mazdaug saldu ir astru,cia pagal savo skoni renkasi.
tai kas cia per skonis turbut nieko gero
nesuprantu , tai ir druskos nedeti? neisivaizduoju skonio.
o koks medus dirbtinis?
jo ir as nesupratau daugiau nieko nereikia tik medus ir citrina???????????????
nesupratau,o ka nereikia nei jokiu prieskoniu tik medus ir citrina
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad žuvis išliktų šviežia - Kad šviežia žuvis netektų dumblo kvapo, išplaukite ją stipriu, šaltu druskos tirpalu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mane labai nervuodavo, kai per kiekvienas vestuves visos bobutės baksnodavo ir sakydavo: "Tu - sekantis". Tačiau jos apsiramino, kai aš joms tai pradėjau daryti per laidotuves.