Komentarų archyvas
Vistienos sriuba
Istikro gaila jog neparasyta kiek laiko virti. As kazkoked pamaniau jog zirneliai tiktu labiau nei ryziai, tai pakeiciau juos :) ir jau verdu. Laukiu sriubytes :))
Bandysiu rytoj :) skaniai atrodo
Verdu šią sriubytę jau ne pirmą kartą, visų labai mėgstama:)
einunu bandyt :)
Pastebėjau, kad daugelyje receptų naudojami sultinio kubeliai!
Juk tai didžiausia bjaurybė, kurio sudėtyje pagrindas E621- natrio gliutomatas (skonio stipriklis).... Feee :(
o kam vistienos sultinys, jeigu jau vista verdam??????????????
einu katilu kaisti
o kada zinoti kada ji baigia virti?
labai skani sriubyte :) !!
liuxxx!!!!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Per karštas maistas? - Jei manote, kad maistas yra karštas ar per karštas, negerkite vandens, nes jis bus dar karštesnis. Karštį geriausiai nuslopina kas nors saldaus, pvz., bananas. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Raudonos žuvies turite? - Taip, šprotai tomatuose...