Komentarų archyvas
Pyragas "nėgriukas"
na ar patiko?
jau geriau butu skanus, bo drauge jau uzkvieciau Oo =D
jei sudetyje yra grietine,tai tada paprasciausiai, sudedi soda i ja ir ismaisai.Grietine turi rugsties ir joje labai puikiai nusigesina soda ir nereikia acto :)
o kaip suprasti kad nugesinti soda su grietine,nes as gesinu su actu wisada..??
180 laipsniu :)) Kaip ir visus pyragėnus .
kokioje temperaturoje?
labai paprasta gamyba,bet pyragėnas vertas demesio :))
bandysim!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Petriukas po pirmos dienos mokykloje grįžta labai nusivylęs: “Ir tai jie vadina pirma klase!? Visur tik kieti suolai…”