Komentarų archyvas
Tirštas kiaušinių padažas
ar bent pats supranti ka cia rasai?
valgydavau daznai gyvendamas vokietijoj ir labai patiko-taciau nzn kaip pagamint....siuo receptu remdamasis padariau ir gavos:)geras
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kepinių spalva - Karamelizuoto cukraus sirupo kiekiu galite "reguliuoti" kepinių spalvą - nuo balkšvos iki tamsiai rudos....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Aukcionas. Parduodamas Pikaso paveikslas. Pradinė kaina 3 mln.
Nedrsąus balsas iš salės:
- 5 mln.!
- 5 mln. 1..- dūžis plaktuko
- 7 mln. !- kažkas nedrąsiai ištaria.
- 7 mln. 1.. 7 mln. 2..- dūžiai plaktuko
Įbėga į salę novas ruskas ir rėkia:
- 25 mln.!
- 25 mln. 1.. 25mln. 2.. 25mln. 3.. . Parduota!- skelbia visai salei.
Naujas Rusas pasiimdamas paveikslą:
- Nu va atvirutę nupirkom, dabar einam dovanėlės ieškot.