Komentarų archyvas
Ypatingas jautienos liežuvis
Vienas Blogiausių mano skaitytų receptų.. Nieko vertas.. biski to, biski dar to, biski krienu padazo ir nepamirskite biski nusisikti dar po to... :D
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Krienų gaminimas - Jei norite sutaupyti laiko krienus malkite mėsmale. Visai nebūtina tarkuoti su tarka, dargi rizikuojant tarka brūkštelti per pirštus....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Parke ant suoliuko sėdi du profesoriai. Vienas sako: - Žmogus vis dėlto nepaprastai keista būtybė. - Kodėl, kolega, taip manote?- klausia pašnekovas. -Bet kuriam pasakyk, jog visatoje 9567432876932176978 žvaigždės, ir jis patikės. O užrašyk: Atsargiai! Dažyta! ir jis būtinai tikrins pirštu.