Komentarų archyvas
Kukuliai su fermentiniu sūriu
Atrode skanu bus. Taciau gavosi nelabai kokie. Nesupratau, kur ta alieju deti. Zodziu reikes dar tuos kukulius man su makaronais ir tomatu apkepti, kad skoni igautu :)
o kur sūrį dėt?:D
labai skanu
o tai alieju i puoda pilti ar kartu i ta mase?
skanu,gaminau
eiliniai kukuliai
Tuoj pat einu pabandyti si patiekala tai labai paprasta ir manau skanu!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Paukštienos paruošimas kepimui - Prieš kepant paukštį pirma reikia gerai įtrinti druska. Žąsį paruošite daug skanesnę, jei ją ištrinsite kmynais, o kalakutą – druska ir česnaku. Riebius paukščius reikia pripilti sultinius, o liesus – riebalais. Kepant paukščius nuola...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Pirmokėlį tempia į mokyklą.Tas vis spyriojasi ir šaukia: -Dvylika metų! Už ką?!