Komentarų archyvas
Moliuskai su vynu ir česnaku
Tikrai kazkas nerelaus pabandykit nenusivilsit.as iki dabar eudorijoj .skanaus.
labai skanu
Vaar pasidareme....mmmmmm....labai skanu! Sitas receptas tikrai geras!
Laurai: ismesk neatsiverusias geldeles.
tai jie turi atsiverti virinant? o kurie neatsivers ismesti?
mano megstamiausias juros gerybiu patiekalas
:)
PABANDYKITE LABAI SKANU :) :)
Tikrai nedaugelis pabande.
Aš irgi nebandžiau :(
IS TIKRUJU TAI LABAI SKANU!!!!!!!!!!!!! BET MANAU KAD DAR NEDAUGELIS PABANDE. PUIKUS RECEPTAS
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Trynių laikymas - Jeigu netyčia ruošiant patiekalus jum reikėjo tik baltymų ir liko nusuvartotų trynių, juos kurį laiką galite juos palaikyti šaldytuve užpyje šaltu vandeniu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Mama, žiūrėk, aš irgi toks pat stiprus kaip tėtis. Aš irgi šakes sulaužiau!
- *pyp*, dar vienas debilas auga…