Komentarų archyvas
Gruzdai
Nesamone yra virti juos tarp sviesto, daug laiko sugaistama, daug garu, smirda. Geriau yra deti i skarda ir i orkaite kepti, kol parusves. Dar patarciau ideti kokia stikline cukraus, kad butu skanesni sausainiai. Arba galima ideti siek tiek druskos, labai tiks prie alaus tokie sausainiukai. P.S. degtines nedejau. Skanaus! Leiskit pasireksti savo fantazijai, is teslos pridarykit ivairiausiu formeliu, zinokit linksma! :D
nu, kiek tu miltu?
erne- nu gi gmiltu :D
o kiek tu miltu?
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Restorane klientas skundžiasi padavėjui, kad krabų salotose nėra krabų. Šis Pagalvojęs atsako: -O ką, itališkose salotose yra italų?