Komentarų archyvas
Tradicinė pica su traškia plutele
O padas isejo plonas ar storas ?
Seip su tuom mieliem tai turetu turbut jauciu storas but, bet vistiek klausiu :)
atrodo kad bus skanu ;] butinai pameginsiu !!!
Isbandziau sita picos pada,tik ant virsaus pridejau tai,kas man labiausiai patinka,tai pica gavosi be priekaistu :)Dabar visada kepsiu tik ant sito pado.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Traškių riekelių paslaptis - Pakepinti lašinukai nepaprastai tinka prie blynelių su obuoliais, kiaušinienės, makaronų su voveraitėmis ar bulvių košės su salierais. Tačiau tik tada, kai yra traškūs, o ne plaukioja riebaluose. Kaip juos tinkamai pakepinti? Mikrobangėje: be...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Jeigu jūs žiūrite televizorių, tikriausiai pastebėjote, kad geri vyrukai
nugali blogus visada, išskyrus vakaro žinias.