Komentarų archyvas
Paelja su žuvimi ir jūros gėrybėmis
na, kiek esu gamines paelja tai cia tikrai net nepanasu i tai. be to safranas ne druska ar pipirai, su juo reiki apakepinti, nes tik tada jis spalva atiduoda, o ne pabarstyti.....
geras receptas tik mazai juros gerybiu
Visai ne taip yra paella gaminama!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žuvies žvynai - Jei sunkiai nusivalo žvynai, tai tris sekundes žuvį panardinkite į verdantį vandenį. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Ligoni, jūs rūkote?
- Ne.
- Geriate?
- Ne.
- Tik nereikia taip kvailai šypsotis, aš vis tiek ką nors rasiu!