Komentarų archyvas
Kiaulienos troškinys"SMALSUOLIS"
O kiek mazdaug laiko troskinti paskutini karta?
labai skanus patiekalas.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kiaulpienių medus - Kiaulpienių medus būna aukso geltonumo kartokas, labai kvapnus. Rekomenduojamas nuo skausmo ir kvėpavimo takų uždegimo...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina vilkas ziuri- stovi kiskis eilej ir laukia bilieto. Prieina vilkas ir sako:
-Ei, zuiki, ar galiu ir as eiti su tavimi i filma?
-Na, gerai. Tik tu man pazadek, kad nesikeiksi, o vietoj keiksmazodziu sakyk geliu pavadinimus.
Kita diena eina vilkas su kiskiu i kina, ziuri vilkas- jo vietoj kiaule sedi ir sako:
-Ei rozyte, tulpinkis is cia, nes kaip uzgvazikuosiu, narcizais prazidesi.