Komentarų archyvas
Triufeliai
prasau gal galyt pasakyti mazduag kiek laiko kepti ir kokia ta vidutine temperatura? man dar tik 14 ir as labai noriu juos isikept :-)
as katik pasidariau, tai labai skanu tik gal kiek rieboka ir sausa, bet prie kavutes skanumelis :)
patarkit ka daryt,kad viskas gautus normaliai...negi dabar viska turesiu daryt is naujo.... ;(
jauciu kazka ne taip padariau...kai reikejo issukti sviesta su cukrum tai as emiau ir biski pakaitinau-galwojau kas ce tokio,kad biski pakajtinsiu...db viska sugadinau ir gavos tik kazkokia mase,bet ne tesla...
ne visur yra pirkt cukraus pudros...
o ar butina pavolioti i cukraus pudra? (mano malimo masinele neveikia)
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Minkšta mėsa - Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sveikas gyvenimo būdas: pusryčius susirask pats, pietums pasiimk pusę draugo užkandos, o vakarienę atimk iš priešo.